Lunchkaart
Broodjes
Oeuf Benedict Met getoast briochebrood, gerookte zalm, gepocheerd ei, waterkers en saus Hollandaise |
14,75 |
Oeuf Benedict Met getoast briochebrood, boerenham, gepocheerd ei, waterkers en saus Hollandaise |
14,75 |
Petit pain Met Pata Negra, avocado, salade en truffelmayonaise |
13,50 |
Lunchmenu
Wisselend menu op basis van seizoen producten. Ons lunchmenu is ook vegetarisch te verkrijgen. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en passen het lunchmenu waar mogelijk voor u aan. Supplement kaas als nagerecht 3,50 |
|
Voor – Hoofd |
38,50 |
Voor – Hoofd – Na |
45,00 |
Voor – Tussen – Hoofd |
47,50 |
Passende wijnen bij ons lunchmenu, per glas |
7,50 |
Om mee te beginnen
Pata Negra Dungesneden Iberico ham |
13,75 |
Seizoensoester |
|
Per stuk |
4,25 |
Half dozijn |
24,50 |
Oester van de maand | |
Misaki yuzu sake, avocado, rettich en sesam |
|
Per stuk |
5,00 |
A la carte
Voorgerechten
Mousse van geitenkaas Met jonge groenten en crumble van roggebrood, beurre noisette en pompoenpitten |
14,75 |
Tartaar van gerookt kalfsvlees Met salade van henne-ei, friseline, radijs en vinaigrette van aceto balsamico |
16,50 |
Zalm Gemarineerd met dille en vodka, crème friache, rode ui en appelkappertjes |
16,50 |
Krokante kip en kreeft Met panna cotta van kreeft en kaffir lime, asperge, mango en chilli |
19,50 |
Voorgerecht van het lunchmenu | 14,50 |
Tussengerechten
Geglaceerde kalfswang Met langoustines, doperwten en gevolgtejus |
16,50 |
Risotto van witte asperges Met burratini. venkelsalade, citroenschuim, cacao en pistache |
15,25 |
Tussengerecht van het lunchmenu |
14,75 |
Hoofdgerechten
Gebraden kalfsentrecote Met mosterd gnocchi, bospeen, mini champignons en saus van morieljes |
28,50 |
Vegetarische flan van flageolets Ras el hanout en limoen met gepocheerd kwartelei, little gem, jonge prei, Granny Smith, daslook en Pecorino |
23,75 |
Gebakken kabeljauw met gerookte paling Met koolrabie, meloes-ui, lauwwarme aardappelsalade en saus van gerookte paling |
27,50 |
Lamsfilet en -stoof Met hummus, asperge, meiraap, stengelsla, gepekelde citroen en jus van lam |
32,50 |
Hoofdgerecht van het chefsmenu | 27,50 |
Nagerechten en zoetigheden
Taartje van witte chocolade Crème fraiche met gember, munt en sorbetijs van sinaasappel en gember |
11,75 |
Mousse van yoghurt en lavendel met Hollandse aardbeien Krokante meringue en yoghurtijs |
11,75 |
Nagerecht van het chefsmenu |
11,75 |
Selectie van 4 soorten kazen Met notenbrood en confituur |
15,50 |
Scroppino Met citroensorbetijs, prosecco en vodka |
9,25 |
Madeleines uit eigen keuken Met crème Suisse en Grand Manier, per 4 stuks |
7,75 |
Bonbon van Smit’s Delicious, per stuk | 1,75 |
Cadeautip
Give away doosje bonbons 4 stuks |
7,50 |
Flesje huisgemaakte limoncello 200ml |
9,75 |
Cadeaubon Ieder gewenst bedrag |
|