Lunchkaart
Broodjes
Oeuf Benedict Met getoast briochebrood, gerookte zalm, gepocheerd ei, waterkers en saus Hollandaise |
11,75 |
Oeuf Benedict Met getoast briochebrood, boerenham, gepocheerd ei, waterkers en saus Hollandaise |
11,75 |
Petit pain Met Pata Negra, avocado, salade en truffelmayonaise |
11,75 |
Lunchmenu
Wisselend menu op basis van seizoen producten. Ons lunchmenu is ook vegetarisch te verkrijgen. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en passen het lunchmenu waar mogelijk voor u aan. Supplement kaas als nagerecht 3,50 |
|
2-gangen |
37,50 |
3-gangen |
42,50 |
4-gangen |
55,00 |
Passende wijnen bij ons lunchmenu, per glas |
7,50 |
Om mee te beginnen
Pata Negra Dungesneden Iberico ham |
12,75 |
Seizoensoester |
|
Per stuk |
4,00 |
Half dozijn |
22,50 |
Oester van de maand | |
Sabayon van Champagne en citroen |
|
Per stuk |
4,75 |
A la carte
Voorgerechten
Gemarineerde zalmforel Met salade van krab, appel, crème van vadouvan en gebrande beukenzwam |
16,50 |
Steak tartaar Met grove piccalilly, schuim en krokantje van Parmezaanse kaas (Ook als hoofdgerecht te bestellen met frites 24,75) |
14,75 |
“Gado gado Kompas” Mousse van pompoen, zacht gegaarde eidooier, vinaigrette van pinda en gemarineerde groenten |
13,50 |
Voorgerecht van het lunchmenu | 13,75 |
Tussengerechten
Gebakken Tarbotfilet Met crème van knolselderij, nashi peer, vanille en saus van schaaldieren |
19,50 |
Vegetarische cannelloni Van paddenstoelen, knolselderij, meloes uit, savooiekool en saus van eekhoorntjesbrood |
15,25 |
Tussengerecht van het lunchmenu |
14,75 |
Hoofdgerechten
Kwartel gevuld met eekhoorntjesbrood Op getoast brioche brood, hokkaido pompoen en jus van gevogelte |
26,50 |
Op de graat gebakken zeeduivel Met zachte prei, aardappelmousseline met knoflook en schuimige saus van karnemelk |
31,50 |
Tournedos van ossenhaas Met pistache cake, pastinaak en jus van sinaasappel en szechuanpeper (suppelement gebakken eendenlever 7,50) |
26,50 |
Tarte tatin van knolselderij Met cavolo nero, gekonfijte appel, pruim, zwarte knoflook en vegetarische jus |
24,75 |
Hoofdgerecht van het lunchmenu | 26,50 |
Nagerechten en zoetigheden
Panna cotta van vanille, yohurt en limoen Met gemarineerde ananas, papaya, cumquat en mango sorbetijs |
11,75 |
Mousse van bittere chocolade Met crème van calamansi en chocolade sorbetijs |
11,75 |
Nagerecht van het lunchmenu |
11,75 |
Selectie van 4 soorten kazen Met notenbrood en confituur |
15,50 |
Scroppino Met citroensorbetijs, prosecco en vodka |
8,75 |
Madeleines uit eigen keuken Met crème Suisse en Grand Manier, per 4 stuks |
7,75 |
Bonbon van Smit’s Delicious, per stuk |
1,50 |
Cadeautip
Give away doosje bonbons 4 stuks |
7,50 |
Flesje huisgemaakte limoncello 200ml |
9,75 |
Cadeaubon ieder gewenst bedrag |
|