Parkeren

Kompas heeft zelf 32 gratis plaatsen om te parkeren. Daarnaast is er aan de overkant van het gebouw, op 50 meter afstand van het restaurant, ook de mogelijkheid om vrij te parkeren.
De Oud-Loosdrechtsedijk is voorzien van diverse flitspalen. Dus houd u aan de toegestane snelheid. U geniet dan des te meer van de prachtige omgeving.
Vooralsnog beschikken wij nog niet over de mogelijkheid om uw auto op te laden.

 

Aanlegplaatsen

Kompas beschikt zelf over acht aanlegplaatsen, direct bij binnenkomst van de haven aan de linkerzijde tussen de groen gemarkeerde palen. Daar mag u de boot aanmeren. 

Aangezien het een privé haven betreft, is het niet mogelijk om op andere plekken aan te meren. Deze plekken behoren toe aan de bewoners rondom de haven. We willen u daarom vriendelijk vragen daar te allen tijde rekening mee te houden. Waarvoor onze dank.

Onze aanlegplaatsen zijn 8 meter diep en 3 meter breed. Indien uw boot groter is dan onze aanlegplaatsten of is er wegens drukte geen plek besschikbaar, dan verwijzen we u graag door naar de aanlegmogelijkheden in de Porseleinhaven. Aanmeren op de kop van de stijger is niet toegestaan.

Meer aan voor een drankje

Ligplekken Kompas