Over ons

Ons verhaal

Onze naam Kompas Loosdrecht is in 2019 bewust gekozen en vernoemd naar het vroegere restaurant Kompas, dat op deze plek zat. Het is een naam die bij veel mensen positieve herinneringen oproept. Geliefd onder Loosdrechters zelf maar ook ver daar buiten. Onze nieuwe locatie heeft een moderne Scandinavische stijl, maar blijft wel die vertrouwde plek aan het water. Zo is ook de voorliefde voor Jazz gebleven. Daarom organiseren we regelmatig avonden waarop je kunt dineren en genieten van live Jazz muziek. Lees hierover meer bij  Events.

Onze horecafamilie

Kompas Loosdrecht is het zusje van restaurant Wilhelminapark en San Siro in Utrecht. Zij zijn onze familie waarmee we ervaring en expertise delen. Veel collega’s werken al jaren binnen de familie en zijn hier verder opgeleid. Daar zijn we ontzettend trots op en je ziet dit terug in de gastvrijheid en ervaring van ons personeel.

Trots op onze expertise

Bij ons wordt geïnvesteerd in mensen, zij zijn ons fundament. Als gast merk je dat in persoonlijke aandacht, professionaliteit, plezier en ervaring. Kom culinair genieten in combinatie met een informeel thuisgevoel. Gezellig, gastvrij en ongedwongen. Dat het van binnenkomst tot weggaan klopt, daar streven we naar.

Het geheim van de chef

Het kloppende hart van ons restaurant is de open keuken. Bij binnenkomst loop je er zelfs doorheen. Onze chef Bart Noordam heeft dan ook geen geheimen. Hier wordt met liefde en plezier gekookt, is alles open en gericht op kwaliteit en contact. Als basis gebruikt Bart de Franse keuken met wereldse invloeden en een moderne twist.

 

Bart Noordam

“Plezier is hier belangrijk, want waar het eten goed is, wordt veel gelachen.”

 

Nigel

“Als gastheer kan ik hier mezelf zijn. Geen poespas maar een relaxte sfeer met top kwaliteit eten.”

Vera

“Het beste compliment is terugkomen, ik ben dan ook trots op zoveel vaste gasten.”