Sloep huren

Ultiem genieten op het water

Maak gebruik van onze eigen Sloep Kompas met schipper en geniet van een vaartocht op de Loosdrechtse Plassen. Samen met jouw vrienden, familie en/of collega’s maak je er een onvergetelijke beleving van op het water. De combinatie van goede wijnen en heerlijk eten uit onze keuken maken het helemaal af. Onze sloep heeft plaats voor 20 mensen. Bij grotere groepen werken we samen met externe rederijen uit Oud-Loosdrecht.

De sloep is beschikbaar van 1 april t/m 31 oktober.

Zakelijk varen

Ook zakelijk is een vaartocht een leuke en ontspannende activiteit. Vaak een welkome onderbreking of afsluiter van een vergadering of bijeenkomst. Stap aan boord en geniet van de omgeving, de frisse lucht, het eten & drinken én van de Loosdrechtse Plassen. Ondestaand tref je alle arrangementen en mogelijkheden.

Aanlegplaatsen

Kom je zelf met de boot? Aanmeren kan in privé haven Kompas op één onze eigen 8 aanlegplaatsen. Die tref je direct bij binnenkomst in de haven links tussen de groen gemarkeerde palen. Aanmeren op de kop van de steiger mag helaas niet. Omdat het een privé haven is zijn de andere plekkenniet beschikbaar voor onze gasten. De aanlegplaatsen zijn 8 meter lang en 3 meter breed. Is jouw boot groter of wanneer het druk is dan kun je terecht in de vlakbij gelegen Porseleinhaven.

SLOEP Kompas Loosdrecht 1,5 uur : 185,-*

Je kunt onze sloep 7 dagen per week huren vanaf april t/m oktober, op basis van beschikbaarheid
Capaciteit 20 personen *
Minimaal 1,5 uur varen
Inclusief schipper

 

Wil je langer dan 1.5 uur varen? Dat kan natuurlijk ook!

2 uur varen €275,-

2,5 uur varen €350,-

 

Vaartochten met meer dan 20 personen zijn mogelijk, we overleggen graag met je.

* Indien de schipper moet wachten i.v.m. vertraagde gasten word hiervoor €25,- per kwartier in rekening gebracht.

Bootarrangement 8,75 p.p.*

Gemarineerde knoflookolijven
Vers gebrande noten
Oude kaas
Brood met truffel-limoenmayonaise
Pata Negra
Lekker eten & drinken in de sloep maakt het compleet en ook dat regelen we voor je. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Van tevoren kun je een selectie maken van welke dranken je mee aan boord wilt nemen. Alle kosten berekenen we op basis van nacalculatie.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij slecht weer nemen we contact met je op en zal de vaartocht kosteloos geannuleerd worden. Als je zelf wilt annuleren dan brengen we annuleringskosten in rekening.

Vraag een offerte aan

11 + 3 =