Dinerkaart
Chefsmenu
Wisselend menu op basis van seizoen producten. Ons Chefsmenu is ook vegetarisch te verkrijgen. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en passen het chefsmenu waar mogelijk voor u aan. Supplement kaas als nagerecht 3,50 |
|
Voor – Hoofd – Na |
45,00 |
Voor – Tussen – Hoofd |
47,50 |
Voor – Tussen – Hoofd – Na |
57,50 |
Voor – Tussen – Tussen – Hoofd – Na |
69,50 |
Passende wijnen bij ons chefsmenu, per glas |
8,50 |
Om mee te beginnen
Pata Negra Dungesneden Iberico ham |
14,50 |
Seizoensoester |
|
Per stuk |
4,25 |
Half dozijn |
25,50 |
Oester van de maand | |
Laos | yoghurt | lotuswortel | bosui |
|
Per stuk |
5,00 |
A la carte
Voorgerechten
Paté van gebrande noten Paddestoelen | meloes ui | oerbiet |
14,50 |
Steak tartaar Gepocheerd ei | little gem | crouton | zwarte zomertruffel |
17,50 |
(ook als hoofdgerecht met frites te besellen 28,50) Pizza yellowfin tonijn Radijs | sesam | bosui | wasabi mayonaise |
16,50 |
Zeebaars en mossel Nori | kruidensalade | avocado |
17,50
|
(ook als hoofdgerecht te bestellen 28,50) Voorgerecht van het chefsmenu |
14,50 |
Tussengerechten
Roodbaars Pulpo | chorizo | aardappelmousseline | venkel | waterkers |
17,50 |
Fricassee Kalfszwezerik | kalfswang | gamba | pikante paprika |
18,50 |
Tussengerecht van het chefsmenu |
14,75 |
Hoofdgerechten
Vegatarische rendang Jackfruit | oesterzwam | haricots vert | pinda beurre blanc |
25,50 |
Gebakken snoekbaars Aardappelmousseline | zuurkool | saus van spekbokking |
27,50 |
Zeetong (500 gram) roomboter | peterselie | frites |
49,50 |
Ossenhaas Aardappelterrine | raapstelen | paddenstoelen | jus bordelaise |
37,50 |
Hoofdgerecht van het chefsmenu | 27,50 |
Bijgerechten
Frites mayonaise |
5,50 |
Frites kerrie-pestomayonaise | Parmezaanse kaas |
6,50 |
Salade Kompas rode ui | bieslook | Parmezaanse kaas | yoghurtdressing |
5,50 |
Nagerechten en zoetigheden
Créme brûlée van vanille Pistache | chocolade krokant | sinaasappelsorbet |
12,75 |
Paris-Brest Crème van hazelnoten | appel | bramensorbet |
12,75 |
Nagerecht van het chefsmenu |
12,75 |
Selectie van 4 soorten kazen Briochebrood | gekarameliseerde pecannoten | kweepeer |
15,50 |
Sgroppino citroensorbetijs | prosecco | vodka |
9,50 |
Madeleines uit eigen keuken crème Suisse | Grand Manier | per 4 stuks |
8,25 |
Bonbon van Smit’s Delicious, per stuk | 1,75 |
Cadeautip
Give away doosje bonbons 4 stuks |
7,50 |
Flesje huisgemaakte limoncello 200ml |
9,75 |
Cadeaubon ieder gewenst bedrag |