Dinerkaart
Chefsmenu
Wisselend menu op basis van seizoen producten. Ons Chefsmenu is ook vegetarisch te verkrijgen. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en passen het chefsmenu waar mogelijk voor u aan. Supplement kaas als nagerecht 3,50 |
|
Voor – Hoofd – Na |
45,00 |
Voor – Tussen – Hoofd |
47,50 |
Voor – Tussen – Hoofd – Na |
57,50 |
Voor – Tussen – Tussen – Hoofd – Na |
69,50 |
Passende wijnen bij ons chefsmenu, per glas |
8,50 |
Om mee te beginnen
Pata Negra Dungesneden Iberico ham |
14,50 |
Seizoensoester |
|
Per stuk |
4,25 |
Half dozijn |
25,50 |
Oester van de maand | |
Caprese | tomaat | mozzarella | basilicum |
|
Per stuk |
5,00 |
A la carte
Voorgerechten
Koude doperwtensoep burattini | crouton | Belper Knolle kaas | munt |
15,50 |
Zwaardvis VOC kruiden-specerijen korst | witte asperge | paarse bataat | chioggia biet |
17,75 |
Krokante poulet noir en gamba buikspek | little gem | zoetzure ui | remoulade(ook als maaltijdsalade te bestellen) 26,75 |
17,50 |
Kalfstataki en -tartaar Indonesische style | boksoi | soya | emping |
16,50 |
Voorgerecht van het chefsmenu | 14,50 |
Tussengerechten
Savarin van aardappel en Taleggio jonge spinazie | voorjaarspaddenstoelen | saus van morieljes |
15,50 |
Short rib en langoustines zwarte knoflook | beurre blanc van pinda’s |
18,50 |
Tussengerecht van het chefsmenu |
14,75 |
Hoofdgerechten
Aardappel groene kruiden | asperges | gepocheerd ei | Hollandaise | sambai azijn |
26,50 |
Heilbot kokkels | wortel | pommes dauphine | beurre blanc kaffir lime |
33,50 |
Zeetong (500 gram) roomboter | peterselie | frites |
49,50 |
Lamsentrecôte en -stoof doperwten ravioli | gepekelde citroen | lamsjus |
28,50 |
Hoofdgerecht van het lunchmenu | 27,50 |
Bijgerechten
Frites mayonaise |
5,50 |
Frites kerrie-pestomayonaise | Parmezaanse kaas |
6,50 |
Salade Kompas rode ui | bieslook | Parmezaanse kaas | yoghurtdressing |
5,50 |
Nagerechten en zoetigheden
Millefeuille citroenbavarois | hangop | merengue | yoghurtijs |
12,75 |
Witte chocolade Lambada aardbeien | stroop Pedro Ximenez | aardbeiensorbetijs |
12,75 |
Nagerecht van het chefsmenu |
12,75 |
Selectie van 4 soorten kazen druiven | notenbrood | confituur |
15,50 |
Sgroppino citroensorbetijs | prosecco | vodka |
9,50 |
Madeleines uit eigen keuken crème Suisse | Grand Manier | per 4 stuks |
8,25 |
Bonbon van Smit’s Delicious, per stuk | 1,75 |
Cadeautip
Give away doosje bonbons 4 stuks |
7,50 |
Flesje huisgemaakte limoncello 200ml |
9,75 |
Cadeaubon ieder gewenst bedrag |