Dinerkaart
Chefsmenu
Wisselend menu op basis van seizoen producten. Ons Chefsmenu is ook vegetarisch te verkrijgen. Wij houden rekening met eventuele dieetwensen en passen het chefsmenu waar mogelijk voor u aan. Supplement kaas als nagerecht 3,50 |
|
Voor – Hoofd |
38,50 |
Voor – Hoofd – Na |
45,00 |
Voor – Tussen – Hoofd |
47,50 |
Voor – Tussen – Hoofd – Na |
57,50 |
Voor – Tussen – Tussen – Hoofd – Na |
69,50 |
Passende wijnen bij ons chefsmenu, per glas |
7,50 |
Om mee te beginnen
Pata Negra Dungesneden Iberico ham |
13,75 |
Seizoensoester |
|
Per stuk |
4,25 |
Half dozijn |
24,50 |
Oester van de maand | |
Krokante oester met unagi, chili, bosui en sesam |
|
Per stuk |
5,00 |
A la carte
Voorgerechten
Kabeljauw Gepekeld in rode biet, met steurgarnalen, grapefruit, avocado en drop van rode biet |
16,50 |
Vegetarische flan van pastinaak Met bitterballen van blue d’Auvergne, gemarineerde paddenstoelen en bloedsinaasappel |
14,50 |
Lende, wang en zwezerik van kalf Geserveerd met crème van zwarte knoflook, gedroogde tomaat en basilicum |
16,50 |
Voorgerecht van het chefsmenu | 14,50 |
Tussengerechten
Gebakken coquille Met krokante buikspek, crème van snert en beurre blanc saus |
19,50 |
Kreeftenbisque met kreeft Geschaafde venkel, brioche-knoflookcrouton en rouille |
15,75 |
Tussengerecht van het chefsmenu |
14,75 |
Hoofdgerechten
Poulet Noir met langoustines Met langoustines, citroen polenta crème van wortel en jus van gevogelte |
29,50 |
Op de huid gebakken snoekbaars Met zuurkool, pommes fondant en gerookte botersaus |
28,50 |
Gebakken runderentrecote Met tarte tatin van cevenne ui en bacon, cavolo nero en jus van Cubebe peper |
31,50 |
Gebraden knolselderij Met beignets van oesterzwam, rode linzen, tandoori, mango en geroosterde bloemkool |
24,75 |
Hoofdgerecht van het chefsmenu | 27,50 |
Nagerechten en zoetigheden
Taartje van hazelnoot en merengue Met mousse van citrus, praliné en karamel roomijs |
11,75 |
Pure chocolade ganache Met crème Suisse, winterfruit, koekje van specerijen en vossenbessen sorbetijs |
11,75 |
Nagerecht van het chefsmenu |
11,75 |
Selectie van 4 soorten kazen Met notenbrood en confituur |
15,50 |
Scroppino Met citroensorbetijs, prosecco en vodka |
9,50 |
Madeleines uit eigen keuken Met crème Suisse en Grand Manier, per 4 stuks |
7,75 |
Bonbon van Smit’s Delicious, per stuk | 1,75 |
Cadeautip
Give away doosje bonbons 4 stuks |
7,50 |
Flesje huisgemaakte limoncello 200ml |
9,75 |
Cadeaubon ieder gewenst bedrag |