Zakelijk

Kies voor een centrale, goed bereikbare en inspirerende werkplek of vergaderlocatie met moderne zalen voor overleg, teambuilding, flexwerk en corporate events. Hier zijn veel mogelijkheden in combinatie met het restaurant en het overdekte terras voor business lunch, diner of borrel. Voor een ontspannende of actieve onderbreking en/of afsluiter is er een vaartocht met onze eigen sloep inclusief schipper.

Gratis parkeren voor de deur en 7 dagen per week geopend!

Centrale ligging & uitstekende bereikbaarheid

We zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en A27 door onze centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam. Dat maakt Kompas Loosdrecht de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten of flexwerken. Je kunt gratis parkeren voor de deur en er zijn aanlegplaatsen in privé haven Kompas voor de boot.

Verschillende ruimtes, alle mogelijkheden

De ruimtes zijn door middel van glazen puien met inbetween gordijnen afgesloten van het restaurant. Dat geeft de zalen rust maar met behoud van sfeer en omgeving. Daarbij zijn ze voorzien van alle moderne zakelijke faciliteiten zoals draadloos presenteren op het LCD scherm via BenQ, WIFI, notitieblokken & pennen. Veel licht, gastvrijheid en de hoge kwaliteit van het eten en drinken leveren ook een grote bijdrage aan succesvolle meetings.

Productieve activiteit – vaartocht op het water

Even ontspannen op het water en actief naar buiten doen wonderen voor de productiviteit en creativiteit van mensen. Daarom wordt onze sloep met schipper vaak ingezet als afsluiter of onderbreking van zakelijke bijeenkomsten. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Meetings tot 50 personen

Kompas Loosdrecht vindt mensen belangrijk. Zij zijn ons fundament. En dat merk je als opdrachtgever. Er hangt hier een gezellige, ongedwongen en relaxte sfeer. Alles is open en gericht op kwaliteit. Laat je collega’s en relaties na een presentatie of vergadering genieten van een borrel of diner.

Even ontspannen met uitzicht of op het water doet wonderen voor de productiviteit en creativiteit van mensen. Daarom wordt bij een meeting als onderbreking of afsluiting vaak een sloep of salonboot met schipper ingezet. Wij zijn benieuwd naar wat jij het meest belangrijk vindt in jouw keuze voor een locatie.

Feestmaanden tot 120 gasten

Koers jij af op de feestmaanden?

En wil je jouw medewerkers en relaties op een hartverwarmende manier verrassen? Bijvoorbeeld om ze te bedanken voor het afgelopen jaar? Of om je medewerkers dichter bij elkaar te brengen en alvast uit te kijken naar 2024? Kompas Loosdrecht vindt mensen belangrijk. Zij zijn ons fundament. 

Laat je collega’s en relaties na een presentatie of vergadering genieten van een feestelijke borrel of diner. Het team van Chef Bart Noordam heeft alvast het feestelijke eindejaarsmenu voor je gemaakt. Hier vind je zoveel heerlijke gerechtjes die passen als walking diner en sit down diner. Je hoeft alleen maar een keuze te maken 😉

Grotere evenementen tot 120 personen

Kompas kan voor 1 dag van jou zijn…

Jij organiseert een evenement. Dan weet je dat je een paar uur de tijd hebt om dit tot een succes te brengen. En dus verhuren wij het restaurant tot 120 gasten exclusief om jou en je gasten de volle aandacht te geven.

Want een geweldig evenement organiseren kost tijd en staat of valt bij een goede intake. Want dit leidt tot betere prestaties van iedereen en dus een beter evenement. De medewerkers van het Kompas begrijpen je als geen ander. We helpen je graag bij het organiseren van je volgende succesvolle event.