Zakelijk

Kies voor een centrale, goed bereikbare en inspirerende werkplek of vergaderlocatie met moderne zalen voor overleg, teambuilding, flexwerk en corporate events. Hier zijn veel mogelijkheden in combinatie met het restaurant en het overdekte terras voor business lunch, diner of borrel. Voor een ontspannende of actieve onderbreking en/of afsluiter is er een vaartocht met onze eigen sloep inclusief schipper.

Gratis parkeren voor de deur en 7 dagen per week geopend!

Centrale ligging & uitstekende bereikbaarheid

We zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en A27 door onze centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam. Dat maakt Kompas Loosdrecht de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten of flexwerken. Je kunt gratis parkeren voor de deur en er zijn aanlegplaatsen in privé haven Kompas voor de boot.

Verschillende ruimtes, alle mogelijkheden

De ruimtes zijn door middel van glazen puien met inbetween gordijnen afgesloten van het restaurant. Dat geeft de zalen rust maar met behoud van sfeer en omgeving. Daarbij zijn ze voorzien van alle moderne zakelijke faciliteiten zoals draadloos presenteren op het LCD scherm via BenQ, WIFI, notitieblokken & pennen. Veel licht, gastvrijheid en de hoge kwaliteit van het eten en drinken leveren ook een grote bijdrage aan succesvolle meetings.

Flexwerken

Zowel voor ondernemers als werknemers biedt een wisseling van locatie voordelen. Het is goed voor je geestelijke gezondheid en productiviteit, het helpt met de werk-privé balans én het verminderd woon- werkverkeer. Wij bieden inspirerende werkplekken inclusief WIFI, stroom, koffie, thee en water van 12.00 uur – 22.00 uur. Flexwerken voor 12.00 uur kan in overleg. 

Productieve activiteit – vaartocht op het water

Even ontspannen op het water en actief naar buiten doen wonderen voor de productiviteit en creativiteit van mensen. Daarom wordt onze sloep met schipper vaak ingezet als afsluiter of onderbreking van zakelijke bijeenkomsten. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.

Meetings tot 50 personen

De medewerkers van Kompas Loosdrecht creëren samen met jou de perfecte dag voor een succesvolle meeting. Ons open restaurant heeft veel licht en uitzicht op het water. Onze zalen zijn door middel van glazen puien met inbetween gordijnen afgesloten van het restaurant waardoor de sfeer blijft maar je wel de rust van een aparte ruimte ervaart.

Even ontspannen met uitzicht of op het water doet wonderen voor de productiviteit en creativiteit van mensen. Daarom wordt bij een meeting als onderbreking of afsluiting vaak een sloep of salonboot met schipper ingezet. Wij zijn benieuwd naar wat jij het meest belangrijk vindt in jouw keuze voor een locatie.

Laat je weten hoe we kunnen helpen? Bel ons directe nummer 035-7603250 of stuur je vraag naar info@kompasloosdrecht.nl. Kompas Loosdrecht is 7 dagen in de week geopend, je parkeert hier kosteloos voor de deur (link google adres).

 Wil je meer weten over onze arrangementen? Klik dan hier

 

Feestmaanden –  tot 120 gasten

Koers jij af op de feestmaanden?

En wil je jouw medewerkers en relaties op een hartverwarmende manier verrassen? Bijvoorbeeld om ze te bedanken voor het afgelopen jaar? Of om je medewerkers dichter bij elkaar te brengen en alvast uit te kijken naar 2024? Kompas Loosdrecht vindt mensen belangrijk. Zij zijn ons fundament. En dat merk je als opdrachtgever. Er hangt hier een gezellige, ongedwongen en relaxte sfeer. Alles is open en gericht op kwaliteit. We kijken er enorm naar uit om je gasten te verrassen met sfeervolle kerstdiners, heerlijke personeelsbjieenkomsten en feestelijke eindejaarsbijeenkomsten.

Grotere evenementen bij Het Kompas tot 120 personen

Kompas kan voor 1 dag van jou zijn…

Jij organiseert een evenement. Dan weet je dat je een paar uur de tijd hebt om dit tot een succes te brengen. En dus verhuren wij het restaurant tot 120 gasten exclusief om jou en je gasten de volle aandacht te geven. Want een geweldig evenement organiseren kost tijd en staat of valt bij een goede intake. Want dit leidt tot betere prestaties van iedereen en dus een beter evenement. Het Kompas investeert in zijn mensen en haar gasten. Zij zijn ons fundament. En dat merk je als opdrachtgever. Er hangt hier een gezellige, ongedwongen en relaxte sfeer. Alles is open en gericht op kwaliteit.

 

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden: 035-7603250 of stuur je vraag naar info@kompasloosdrecht.nl. Wij helpen je graag om je bijeenkomst een onvergetelijke herinnering te maken. Kompas Loosdrecht is 7 dagen in de week geopend, je parkeert hier kosteloos voor de deur.