Events bij Kompas 

SOULFULL SUNDAY LUNCH MET SONNY HOOGWERF 

Herinneren jullie nog die onvergetelijke middag op 10 december met de Soulfull Sunday lunch? De sfeer was magisch, de muziek heerlijk, en de stoelen waren razendsnel uitverkocht! Maar goed nieuws: we zijn terug! Op zondagmiddag 10 maart staan The Crooners opnieuw op het podium, klaar om Loosdrecht te laten bruisen van muzikale energie.

Het wordt een reeks optredens op de zondagmiddag en we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien. De vorige keer was geweldig, en deze keer belooft nog leuker te worden. Reserveer snel je plek, want het zou zonde zijn om dit muzikale feestje te missen. We zitten bijna vol.

Laat je meevoeren op de klanken van Peter Douglas die de tijdloze nummers van Frank Sinatra tot leven brengt. Johnny Rosenberg zal je betoveren met het heerlijke repertoire van Michael Bublé. Last but not least zal Sonny Hoogwerf jullie meenemen op een reis door het Great American Songbook. Aan het einde van de middag gooien we het tempo omhoog en wordt het tijd om samen te swingen!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een beregezellige culinaire middag met muziek. Reserveer nu en verzeker jezelf van een plekje bij dit bruisende evenement. VOL=VOL

Bekijk hier het menu

KOMPAS KLASSIEKERS WEEKEND!

In 1955 kocht wijlen Kees van den Hoek het huis op de Oud-Loosdrechtsedijk 203 van bakker Berend Egberts om er een hotel/restaurant genaamd Kompas van te maken.De legendarische naam die hij vervolgens opbouwde galmt anno 2024 niet alleen in onze naam maar ook in allerlei andere kleine dingen na.

Wegens een groot succes vorig jaar brengen we in het weekend van 19 t/m 21 april de kenmerkende gerechten van Kees van den Hoek in een eigen jasje terug.

In samenwerking met zijn zoon Arjan van den Hoek en anderen die vaak bij de hostellerie kwamen hebben we een menukaart opgesteld met klassiekers van Kees.

U als gast kan hiervan komen genieten in het weekend van 19 t/m 21 april 2024.
Reserveer snel een tafel, het belooft een fantastisch weekend te worden!

Bekijk hier het menu!

 

Salonboot huren in de wintermaanden bij Kompas Loosdrecht!

NIEUW bij Kompas! ⚓ Salonboot huren
in de wintermaanden.

 

1,5 uur varen inclusief schipper – €225, -.

– Vanaf 1 november beschikbaar
– Maximaal 12 personen
– Verwarmd & regendicht
– Toilet aan boord
– Diverse arrangementen mogelijk, o.a.: borrel, dranken, broodjeslunch

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie! 

Enthousiast?
Dat begrijpen we heel goed. Reserveren kan online, via WhatsApp of bel gerust naar het restaurant. Tel: (035) 7603250