Particuliere Mogelijkheden

 

Kompas Loosdrecht is een prachtige locatie om een onvergetelijke gebeurtenis te organiseren.

Heb je binnenkort een evenement en kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van de grote dag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Rekening houdend met je wensen, zorgen wij voor een evenement op maat en dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Daardoor ben je niet alleen gast op je eigen evenement maar zal er nog lang over gesproken worden.

Stuur gerust een mailtje naar info@kompasloosdrecht.nl, vul het onderstaande contactformulier in bel naar 035-7603250 en wij helpen je graag verder!

Altijd reden voor een feestje!

Kompas beschikt over drie zalen die voor prive evenementen te boeken zijn. Elke zaal heeft een andere grootte waardoor ze geschikt zijn voor iedere vorm van een evenement. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Walking diner of prive diner
  • Verjaardag of familiefeest
  • Gender reveal party of babyshower
  • Bijeenkomsten, Reunies of condoleances
  • Varen met onze Kompas Sloep

Ook beschikt Kompas over meerdere faciliteiten die je georganiseerde evenement compleet maken. Een groot zonnig terras aan het water met een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen, voldoende gratis parkeergelegenheid naast het restaurant en last but not least zijn wij 7 dagen per week geopend! 

Ja, Ik wil een aanvraag doen voor een offerte