Kerst voor bedrijven bij Kompas

Wil je jouw medewerkers en relaties op een hartverwarmende manier verrassen?

Bijvoorbeeld om ze te bedanken voor het afgelopen jaar? Of om je medewerkers dichter bij elkaar te brengen en alvast uit te kijken naar 2024? Kompas Loosdrecht vindt mensen belangrijk. Zij zijn ons fundament. En dat merk je als opdrachtgever. Er hangt hier een gezellige, ongedwongen en relaxte sfeer. Alles is open en gericht op kwaliteit. We kijken er enorm naar uit om je gasten te verrassen met sfeervolle kerstdiners, heerlijke personeelsbjieenkomsten en feestelijke eindejaarsbijeenkomsten.

Gratis parkeren voor de deur en 7 dagen per week geopend!

Centrale ligging & uitstekende bereikbaarheid

We zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en A27 door onze centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam. Dat maakt Kompas Loosdrecht de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten of flexwerken. Je kunt gratis parkeren voor de deur en er zijn aanlegplaatsen in privé haven Kompas voor de boot.

Verschillende ruimtes, alle mogelijkheden

De ruimtes zijn door middel van glazen puien met inbetween gordijnen afgesloten van het restaurant. Dat geeft de zalen rust maar met behoud van sfeer en omgeving. Daarbij zijn ze voorzien van alle moderne zakelijke faciliteiten zoals draadloos presenteren op het LCD scherm via BenQ, WIFI. Veel licht, gastvrijheid en de hoge kwaliteit van het eten en drinken leveren ook een grote bijdrage aan succesvolle evenementen.