Zakelijke Informatie

Kies voor een centrale, goed bereikbare en inspirerende werkplek of vergaderlocatie met moderne zalen voor overleg, teambuilding, flexwerk en corporate events. Hier zijn veel mogelijkheden in combinatie met het restaurant en het overdekte terras voor business lunch, diner of borrel. Voor een ontspannende of actieve onderbreking en/of afsluiter is er een vaartocht met onze eigen sloep inclusief schipper.

Gratis parkeren voor de deur en 7 dagen per week geopend!

Centrale ligging & uitstekende bereikbaarheid

We zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en A27 door onze centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam. Dat maakt Kompas Loosdrecht de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten of flexwerken. Je kunt gratis parkeren voor de deur en er zijn aanlegplaatsen in privé haven Kompas voor de boot.

Verschillende ruimtes, alle mogelijkheden

De ruimtes zijn door middel van glazen puien met inbetween gordijnen afgesloten van het restaurant. Dat geeft de zalen rust maar met behoud van sfeer en omgeving. Daarbij zijn ze voorzien van alle moderne zakelijke faciliteiten zoals draadloos presenteren op het LCD scherm via BenQ, WIFI, notitieblokken & pennen. Veel licht, gastvrijheid en de hoge kwaliteit van het eten en drinken leveren ook een grote bijdrage aan succesvolle meetings.

Flexwerken

Zowel voor ondernemers als werknemers biedt een wisseling van locatie voordelen. Het is goed voor je geestelijke gezondheid en productiviteit, het helpt met de werk-privé balans én het verminderd woon- werkverkeer. Wij bieden inspirerende werkplekken inclusief WIFI, stroom, koffie, thee en water van 10.00 uur – 22.00 uur.

Flexwerken en zakelijke besprekingen voor 10.00 uur kan in overleg.

Reserveer jouw plek eenvoudig via Wise.

Productieve activiteit – vaartocht op het water

Even ontspannen op het water en actief naar buiten doen wonderen voor de productiviteit en creativiteit van mensen. Daarom wordt onze sloep met schipper vaak ingezet als afsluiter of onderbreking van zakelijke bijeenkomsten. Informeer gerust naar alle mogelijkheden.